sista november

HEJ!

så sitter man här och det är söndag idag. första advent dessutom. det börjar kännas i magen nu att julen närmar sig. den där jul/vinter/decemberstämningen börjar infinna sig så smått.

igår blev det hur som helst partaj. jag lyckades ha riktigt riktigt roligt, och det är inte ofta nu för tiden. så jag ger kvällen högsta betyg utan att tveka! det började hos angelica med spel och tjöt, vilket var underhållande. vi vinglade iväg till trägårn, vände, och ended up på swing. long time no see! som the good old days. mycket engelska nu känner jag. i alla fall var det festligt på swing, mycket dans och kära återseenden. en cheeseburgare & ett borttappat och funnet busskort senare satt jag & moa på bussen hem. moa botade min hicka med ett mega vrål. det var skoj.

jag har pratat mycket med magnus nu.
och det känns bra. två gånger bara idag. tre
om man räknar med mobilsamtalet också.
jag vet att jag inte ska vänja mig.
jag tar bara tillvara på varje tillfälle som ges,
han är ju min darling.. <3






 /S

mitt hjärta slår, det slår skiten ur mig

idag gjorde jag mitt första köp på tradera.se. vilken spänning att buda och sitta och vänta och se om nån bjuder över mitt bud. efter ett dygn av nervositet och förväntan blev reseryggsäken (100 liter) MIN. woho, skoj. 1075 spänn. som hittat!

jag har tänkt på det där med julen. kanske börjar jag bli vuxen på riktigt när jag nu känner att julklapar är så himla ovkitigt. helt ärligt skulle jag kunna tänka mig att bestämma att man inte byter julklappar överhuvudtaget. maja & wilma, de små liven, de kan få lite paket. men på något sätt känns det som att julen är så mycket mer än bara julklappsstress och tävling om vem som ger de bästa klapparna och vem som rimmar bäst. som jag hörde några på bussen prata om; vi glömmer ju vad det är vi egentligen firar.

jag har i alla fall sagt att i år önskar jag mig bara pengar. det kanske kan verka tråkigt, men det är det enda jag verkligen behöver just nu inför resan. om det är någon som tycker det är fy och skam att ge bort pengar finns det en lista med behövliga saker som jag möjligtvis kan önska mig, saker så som myggnät, reselakan, osv.

när jag tänker på julen och funderar på vad det är jag ser fram emot så är det så långt ifrån julklappsutdelning som man kan komma. jag vill njuta av min underbara familj istället, äta god mat & gå till kyrkan. jag tror att det är dags att överlämna julen med konceptet "jag-vill-ha-massa-julklappar" till nästa generation; maja och wilma. det får bli deras jul i år.




magnus, kom hem och krama mig. somna jämte mig. andas i mitt öra,








/ S

baby I'm done



årets bedrift - aldrig mer

alltså dagens, veckans, månadens, ÅRETS bedrift måste ändå vara att jag och Moa promenerade till jobbet imorses. vid 05.50 spatserade vi från trandared och vid 07.15 var vi framme på Parker (ligger typ vid almenäs för er som inte vet). vi tänkte oss en mysig promenad i vinterkylan med snö och rosiga kinder. ack så fel vi hade. vi frös inte, tvärt om, vi blev kokheta. det var inte ens minusgrader. det duggade på oss så hela vi blev blöta. anledningen att det tog så lång tid som det gjorde var enbart för att vi inte kunde GÅ framåt utan halkade. det var ju glashalt. hela vägen. säkert en 8 km eller nått. men vi kände oss såååå duktiga när vi kom fram till jobbet. (fast sen hade vi jättedålig humor hela dagen pga trötthet). som moa sa: om vi ändå kunde ha förmågan att låta bli att skratta i olämpliga situationer.






Här om dagen gick brandlarmet på jobbet. det tyckte jag och moa var lite spännande.

if you're not the one

jag förstår verkligen inte hur dagarna bara flyter på.
dagarna i sig tycker jag bara flyger förbi, men helheten
är så fruktansvärt seg. kan inte förstå att det bara var två
veckor sedan magnus och de andra lämnade borås.
herregud, det har ju känts som en livstid.

men det känns bra nu, nu när de är i Kina.
jag pratar med magnus i tele/över internet
och skriver med honom så himla mycket
så det känns nästan som att han är i sjömarken.
 jag vågar inte vänja mig vid att höras av för mycket,
 men samtidigt vill jag passa på nu när det fungerar
så bra. 2 timmar bara flög förbi igår kväll, när vi
pratade om allt mellan himmel och jord.


ja, han är min soulmate.



MOA, det är hög tid att börja planera nu. åååh, I'm so excited, and I just can't hide it. and I'm about to loose control and I think I like it..





bara för att det här kortet är så tufft och för att killarna är så söta.





mongolisk hälsning

hej!

igår hade jag en helmysig kväll med madde, emelie, maria och linnea. vi kikade idol och bara proppade i oss god mat (frallor) och efterrätt (frukt o chokladfondue). det var bara härligt. härliga tjejer helt enkelt.

när jag kom hem hade jag fått ett lika fint mejl som vanligt från min Magnus. det känns bara så skönt att de äntligen är i Kina nu. borta från alla dumma ryssar. inte nog med ett mejl, fick en sån underbar hälsning från mongoliet, så det får bli dagens "nostalgi" bild. älskling, jag väntar som aldrig förr.



dagens nostalgibild


bara för att maja och wilma är bäst i världen.



pratade med underbaraste magnus igår, länge.
det kändes bra. härligt, och skönt.
men jag blir så förbannad på jävla ryssarna.
brun in hell, gå och häng er, döö. så känns det lite.


/ S

effektivitet

antingen så tycker inte pappa alls det var lika kul att läsa bloggen nu när det inte är lika hemligt längre eller så var han inte på kommentera-humör. vad vet jag ;)

idag har jag varit duktig. jobbat hela dagen, besökt telenor för en utskällning (eller inte alls men ändå..), haft körlektion, och sist men inte minst tränat på gymmet. det är härligt att få gjort saker.

jag vill ha den 17:e februari NU!  jag och moa kommer ha så fruktansvärt skoj. jag längtar och längtar, hoppas och hoppas, saknar och saknar och älskar och älskar. varje gång jag går och lägger mig vill jag ha magnus vid min sida, så är det bara. men jag vet att det kommer vara så när han kommer hem, och när jag kommer ner så jag kan somna gott ändå.




Varje inlägg kommer nu mera innehålla "dagens nostalgi bild". Idag blir
det ett kort på mig och Neil i poolen hemma i Santa Rosa, Bennett Valley.
Vi har vattenkrig, han har precis träffat mig i ögat med vattenpisolen
och jag säger "now it's waaaaar!".. om jag inte minns fel. :)

:)

nu blev det bara en principsak att uppdatera bloggen innan jag ska sova. för jag måste nämligen presentera en alldeles ny och fräsch läsare som idag gav sig till känna. i över ett år har han läst och läst, och vetat så mycket utan att säga så mycket som ett ord. först ville jag sjunka ner under bordet, hänga mig inne på toan eller gå under jorden. men äsch, så farligt är det inte. han får gärna läsa. mer än gärna :)

pappa, välkommen!

underbara helg


det kan inte sägas nog hur skönt det är med helg. efter en riktigt jobbig vecka.

man kan säga att min vecka tog en liten vändning i onsdags kväll, när magnus loggade in på msn. vi skrev nog i säkert två timmar, och det var så härligt att få skriva av sig med honom. berätta om jobbet, om planerna och få reda på mer om hur dom har haft det. det var verkigen en befrielse och det gav mig nytt hopp. det här kommer gå hur bra som helst, det vet jag nu. vi har något så underbart att längta till och jag hoppas att det inträffar i februari. och vi vet precis var vi har varandra och det är så skönt. älskade älskade. fick även ett samtal från honom igår. det känns bra nu.


men jag antar att det kommer gå i vågor så här.




MOA, det händer verkligen.






(tomt)

ingen rubrik, orkar inte ens försöka hitta på nån.


idag har allt känns rätt hyfsat; jag och moa har planerat och varit glada, jag har tränat och verkligen försökt vara glad. och jag har nog lyckats ett par gånger. men så kommer man hem och kommer på att fan, jag ska inte träffa magnus ikväll heller. och inte imorgon. eller dagen efter det..

jag bara känner på mitt halsband som
hänger runt halsen, blundar och tänker
på allt underbart vi gjort och sagt,
och låtsas att han sitter jämte och är
sådär söt som bara han kan vara.

så känns det lite bättre.

ALWAYS TOGETHER AND NEVER APART, MAYBE BY DISTANCE BUT NEVER BY HEART

min älskade magnus och hans 3 vänner åkte idag, 10.05, från Borås mot asien-äventyret. transibiriska järnvägen, ryssland, mongoliet, kina, thailand, vietnam, laos, kambodja, australien, nya zeeland och gud vet vad. det gjorde verkigen ont i hjärtat att säga hejdå. men värre var det igår kväll, när vi skulle sova. han säger så underbara saker och jag fick så fina minnen och även fina avskedspresenter. smycken som jag ska bära jämt, kort som jag ständigt ska kolla på och parfym som jag ska lukta på konstant. det är så svårt det här. kanske för svårt för att skriva om här.

det var i alla fall länge sen jag hade en så stor sten på mina axlar som nu..


saknar dig redan,


nya tider..

det är så mycket som händer just nu att jag nästan blir snurrig. jag har i alla fall jobb helt säkert i en månad till och sen får vi se. men som det ser ut nu behöver jag betydligt mer jobb än i en månad till.

magnus åker på söndag. så jag har tagit ledigt idag och imorgon för att helt enkelt kunna umgås med honom. hjälp, jag kan nog inte riktigt förstå att det faktiskt händer nu. så mycket tankar och funderingar som flyger runt i en enda röra i min hjärna nu.


jag & Moa har i alla fall en planen och den går i princip ut på att jag och moa kan spara ihop 40000 till februari. ÖNSKA OSS LYCKA TILL.

RSS 2.0