förändring

hej,


igår spenderade jag kvällen hemma hos emelie med ett gäng härliga tjejer. vi kom på att alla 7 var blondiner, vilket var lite lustigt. 7 stycken, vad är oddsen? det blev i alla fall god mat och firande av emelies 18 år. jag, maria och madde smed även lite planer. jag vill vill vill.

idag hade vi en klämdag på jobbet så man fick så snällt vara ledig. det blev övningskörning med pappa innan jag begav mig till karma. jag fick ett ryck i onsdagseftermiddag och bestämde mig för att inte vara überblond med långt hår längre. been there done that. klippte av ca 10 cm, och slängde i slingor i olika nyanser så nu är jag lite mörkare. det känns bra. jag, frida och pappa åt lunch på jenses och jag och pappi åkte sedan upp och hälsade på farfar en sväng. lite chill på stan med frida senare sitter jag nu här. frida ligger och sover i sängen jämte. vi ska snart laga tacos och kolla på idol.

lite senare kommer magnus hit. det blir mysigt. på söndag är det bara en vecka kvar tills de där pojkarna lämnar oss stackars flickvänner i borås för sitt äventyr... tiden går för fort.

PUSS



FÖRE


EFTER


ska vi basta?

jag och magnus har egentid. han sitter nere på sitt rum och letar fram kort som ska framkallas. jag har lånat kontoret och surfar lite. han är bara en våning ner och vi sågs för bara några minuter sedan, men ändå kan jag inte bärga mig tills jag går ner och får kraaaaama honom. <3



frida, det känns konstigt att inte få uppdatera sig om varandra liv. vi som är sånna skvallerkärringar.


/S

ensamma hemma

hej!


jag befinner mig just nu i sjömarken hos min darling. jag flyttade in här igår och tänkte bo här tills på torsdag. vi började vårt vuxen liv idag med att åka och handla på Willys. vi tog inte en korg när vi gick in, utan hör och häpna, EN VAGN. såå vuxet enligt M ;) storhandling och sedan hem och laga mat.

det är så härligt att vara med dig. <3



och jag och moa jobbar på på Parker. idag inhandlades en juice som förmoldigen ska lysa upp våra frukostar.


/ S


gusten och carlos

det har varit en dag med många skratt. pricken över i:et var när hela tavlan med alla kanban kort åkte i backen och allt blev en enda röra. ojoj. stackars henrik.

imorgon är det fredag, så härligt! det nalkas tacos, idol och kanske lite spel med magnus, emelie och daniel. myspys. på lördag blir det nån aktivitet med magnus och sedan inflyttningsfest på kvällen. söndag blir väl lite fotboll och slöa. BRA HELG jag har framför mig.




mmmm, vill ha nu. men imorgon väntar världens godaste pizza med moa på jobbet.. mmm.


varje sekund

jobb jobb jobb. jag jobbar, tänker jobb och drömmer jobb. usch.




det är tur att jag har magnus, det tänker jag på ofta.


snart blir det klalas hos Linda som fyller 28 idag, GRATTIS! sen blir det elfsborgsmatchen :)



/S


årets blogg - Kenza

det är så typiskt att Kenza skulle vinna priset för årets blogg. jag tycker det är fel. visst, hon är en jättesöt tjej med ett liv som många säkerligen kan vara intresserade av. MEN. enligt mig ska årets blogg vara en blogg som är bra skriven, med nått viktigt att säga och nån slags röd tråd. inte en blogg som varje dag börjar "godmorgon mina söta läsare. jag är sååå trött, hur är det med er?" det är boring. tråkigt. inte intressant. förstår inte vad alla som röstade tänkte med.

jag hade i alla fall gett priset till allas vår blondinbella. här snackar vi entreprenör och en bra blogg!




/ S


det finns få kvinnor som inte vill försöka få ett bättre förflutet

ja. ibland tänker jag på en sak. så bra som jag har det nu
och så bra som jag mår nu, tänk så mycket tid, ork och
kraft jag har slösat på att ha det halvbra. det är en så stor
kontrast mellan hur mitt liv såg ut innan jag träffade magnus
och efter.
herregud, hur kan jag ha levt 18 år utan honom?
just nu finns det inget jag längtar efter så mycket som maj
när magnus kommer hem från Asien och vi kan börja leva
våra liv på riktigt.







/ S

hello saferide - anna

hej hej hej hej hej (speciellt hej till min nya läsare MAGNUS LANNEHED, hej älskling)


jag gillar att jobba. jag tycker det är en härlig tanke att det bara rullar in pengar varje timma. visst att man får vänta varje månad på lönen men ändå. man vet att pengarna kommer att komma. dessutom är det härligt att sysselsätta sig, lära sig nya saker och möta nya människor. jag trivs superbra på godsmottagningen och på tåget just nu! det är lika bra att njuta, man vet aldrig hur länge man får vara kvar.


läste på klasstråden på facebook att det är ett julbord på g. jag hoppas verkligen att många ska dit och att det blir en härlig reunion. jag letar efter roliga saker att göra under mitt livs gråaste och tråkigaste vinter & vår som väntar..


/ S


"She would have won the Nobel Prize
And thank her mama for all the good advice
And we could have gone swimming near that cottage by the lake
And she'd never have to know what it's like when your heart breaks"

LYSSNA PÅ HELLO SAFERIDE MED LÅTEN ANNA.


och dagarna rullar fram..

helgen är över. sammanfattning:

FREDAG: jag & moa jobbade över i en timma och efter jobbet hade vi kalas för mamma som fyllde år. sedan åkte jag till jonna och hade en supertrevlig kväll tillsammans med angie, jonna, sara, frida och jennifer. det blev tacos och mycket prat om allt möjligt. jag kom på att jag har så underbara vänner. kvällen avslutades med min magnus.

LÖRDAG: jag och M åt sen lunch i knalleland och på kvällen bar det av till sjömarken. vi var ett härligt tjejgäng som förfestade hos Linnea innan trägårn. riktigt roligt! :)

SÖNDAG: aah, vilken härlig dag. vi sov länge, duschade, tittade på kort, och sist men inte minst; tog en prommenad i skogen som resulterade i älgjakt. här ska poängteras att det var älgen som jagade oss och inte tvärtom. det var länge sedan jag var så rädd! vi såg tre älgar, varav två började springa mot magnus och vi fick fly fältet. magnus kommentar efteråt var: "kan vi inte gå tillbaka så jag får se dom igen?"

och nu är det måndag. som vanligt. vanligtvis brukar jag gillar när veckorna rullar på och tiden går framåt men inte nu. den 9:e november kommer skrämmande snabbt mot oss..

tänk att vi tjänar pengar på detta

man blir trött av att jobba! speciellt på moas jobb. herregud, hur klarar moa det? stor eloge till henne! hon är förresten väldigt duktig på sitt jobb har jag märkt. alla andra på godsmottagningen kommer till henne och ber om hjälp och hon har alltid svar på allas frågor. jag beundrar verkligen människor som är bra på det som de sysslar med!

imorgon är det fredag, underbar helg är på väg. det är en rätt så oplanerad helg, och det känns skönt. jag hoppas på mycket magnus, mycket tjejsnack och mycket vila.



MOAS OCH MIN VARDAG

you can't fly away

ännu en arbetsdag har passerat. efter jobbet kom jag och moa efter mycket om och men ner till stan och jag mötte upp angie och frida. vi spenderade ca en och en halv timma på viskan och skvallrade och fikade. det behövs ibland och det är så trevligt.

jag har inte gjort mycket vettigt här hemma sen jag kom hem. det känns så konstigt att jag inte ska träffa magnus idag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. ramade in tre kort innan och ställde på min byrå, det blev fint. jag tänkte passa på att gå och lägga mig tidigt. sömn är inte något jag får i överflöd nu för tiden. men ingen har varit lyckligare än jag för det.



"jag är så j**la snussugen"

helgen var bra, kort och gott.

idag är det måndag och jag har genomfört min första jobbdag.
det var riktigt roligt att jobba med Moa, även om hon tog tillfället
i akt och bossade ;) det här projektet kommer nog blir riktigt bra,
det finns så mycket som behöver förbättras.




QIUZ:
Rubriken är ett citat hämtat från lördagskvällen, vem yttrade dessa ord på ett mycket roande sätt?


och han kysser som en karl ska

detta, mina kära vänner, är min sista arbetslösa dag. och jag sitter här och gör ingenting. kanske är det så det ska vara. lugnet innan stormen? kan tänka mig det. jag är jättttttehungrig så jag tänkte snart äta lite lunch, sen våra bästa år och sen buss in till stan. ikväll blir det bowling och film med frida och magnus.


SOFIA TIPSAR:


Soda streamat kranvatten och funlight appear. om ni inte redan har provat att blanda kolsyrat vatten med saftsmaken appear (apple and pear) så gör det! smakar som den godaste cidern, och det är ett billigt alternativ (om man har en soda stream förstås..)

Electric bird. ja, vad ska man säga? en förbaskat bra låt som är på tok för okänd.

Patrik 1,5. en bra film med bra budskap och handling. dock lite löjlig stundtals.. men överlag; en hälig skratt och mys film.

/S


tre, three, kolme, tres, τρεις, три

idag är det inte vilken dag som helst för idag är det den 2 oktober.


idag stod det helt klart att jag ska börja jobba på Parker igen genom Söder & co. jag ska dock inte tillbaka till insatsgruppen där jag jobbat alla tidigare år utan nu blir det nått annat, nytt och fräscht. ett slags projekt som
dras igång som jag ska hjälpa till med. och det bästa av allt; jag får jobba med Moa! så imorgon skriver jag kontrakt, får kläder av min nya boss; systeryster Frida. och på måndag börjar jag. spännande!


idag är det exakt tre månader sedan jag och Magnus made a deal.  vi förundras fortfarande över hur lustigt det är att det blev just vi. jag har nog aldrig tidigare känt mig så hemma med någon. allt är så lätt med magnus, så problemfritt, så underbart. det enda som står i vår väg är väl hans asien-resa som tar start om ca en månad. det blir ett halvår utan varandra (eller tre månader x2 om jag åker ner och hälsar på) men vi ska klara det. det har vi bestämt och så blir det. dagen ska firas med bio.

/ S


electric bird

när jag har varit 'ledig' nu har jag aldrig velat sova ut pga. att jag inte velat komma in i fel vanor. men nu, när jag inser att jag borde ta till vara på dessa underbara dagar har jag upptäckt det härliga med att somna ett timma på soffan utan att få dåligt samvete. aahh, så gött.

jag kom på innan att mina kort kanske kommit, så jag sprang ut till brevlådan och ja visst, där låg dom! nu ska jag sätta mig och kika igenom alla och kanske minnas lite...

ett stort PS. det måste vara nån mer än jag som bara älskar låten i lindex reklamen? den heter 'Electric bird' och sjungs av sia. jag har nu hela deras album på min älskade ipod tack vare underbara magnus.

/ S

RSS 2.0