kan ingen svalka mig?

Veckans ordspråk: kärlek handlar om att ständigt förlåta - och bli förlåten.

jag har faktiskt lyckats väldigt bra på den senaste tiden med att hålla mig frisk. tills idag. jag kände mig varm varm varm på jobbet i morses och trodde självklart det berodde på att det är typ 200 grader inne i fabriken. men sen kände jag att det är nog en smutta sickness också.

så nu sitter jag här hemma, med nästan två grader för mycket i kroppstempratur och förlorar massa pengar. blir hemma imorgon också, ska se till att jag blir frisk innan jag ger mig tillbaka till den numera rätt trivsamma arbetsplatsen.




/ S

utmanad av moelimoa

Fem saker som finns (fanns) på din att-göra-lista idag

* ta mig upp ur en mysig säng alldeles för sent..
* jobba riktigt mycket och bra på älskade (?) parker
* planera morgondagen med moelimoa
* kolla elfsborgs matchen
* hålla mig vaken ikväll så inte Magnus får vatten på sin kvarn om att jag alltid är trött..


Vad gjorde du för tio år sedan?

oj, tio år. hm, då var jag sju-åtta år. vad kan jag ha gjort? var bästis med Jaqueline, gick i trean om jag inte tänker fel. livets största problem var väl vem man skulle vara kär i nästa dag. mer intressant skulle jag tycka var frågan "vad gör du om tio år?"..


Fem saker som du skulle göra om du blev biljonär?

* spara massa pengar till mina framtida barn
* ta med de närmsta och SHOPPA LOSS, allt på min nota.
* ge bort till familjen
* om magnus är snäll kan han kanske få följa med på nån resa ;)
* flytta hemifrån

jag utmanar: den enda jag kan komma på som läser min blogg som själv har blogg, förutom moa, är Carolin (http://metrobloggen.se/wildenius). Så känn dig utmanad!

it ain't gonna be me

hej!

efter winnerbäckkonserten så tänkte jag skrivit ett långt hyllnings inlägg om hur bra han var osv, men sen kom jag på att ni har nog hört det förr. sen tänkte jag att jag skulle skriva ett hatinlägg om den man som nästan förstörde hela min kväll på konserten. han som med sina två kompisar (de var i 30-40 år åldern) hamnade bakom mig och mitt sällskap, försökte knö sig fram och slutligen hamnade framför oss. jag, som ju inte kan hålla tyst, sa till honom att jag inte tänkte ha en armbåge i ryggen hela konserten och att innan dom kom var det visst inga problem. då fick jag höra saker som att lilla stupman borde gå hem och sova och att jag var ett kötthuvud. kan låta skoj så här i efterhand men jag bokstavligt talat kokade av ilska. det pratas om fulla ungdomar, men jag skulle istället välja att dissa fulla vuxna, de är nog så mycket mer omogna. MEN, å andra sidan, hur skoj är det med ett hatinlägg?

efter konserten mötte jag och angie upp magnus med kompisar och vi åkte till "majas vid havet", en krog i varberg. det ryktades om att en viss lars eventuellt skulle dyka upp där. helt hipp som happ, när jag och angie står och beskådar fulla vuxna som dansar står en livs levande Lars Winnerbäck kanske en 3 meter ifrån oss och dricker öl. Magnus lyckades både prata med Lars och få hans plektrum. om jag är avundsjuk?

ett tag senare entrar Lars scenen, ganska oförberett och med ett ihopfixat band. sedan spelar han 4-5 låtar för de, inte mer än hundra, människor inne på majas. OM jag och angelica var lyckliga. när vi vinkade till honom och han log mot oss var lyckan gjord och vi kunde lika gärna dött på plats. vi myste i lyckan hela vägen till stugan vi skulle sova i och levde nog på detta dagarna efter, om vi inte gör det fortfarande.

helgen spenderades i M:s stuga och det var härligt på alla sätt och vis. jag kände mig totalt avkopplad och om möjligt ännu mer kär när vi kom hem igår.



jag ser fram emot en socamogu helg.

PUSS

efterlängtade 16 juli

idag är det den 16 juli, ett datum som jag väl aldrig kommer glömma. den 16 juli 2004 åkte vi till spanien och världen vändes upp och ner. den 16 juli 2006 såg jag lars för första gången. den 16 juli 2008 ser jag lars för tredje gången med många utav de som finns närmast mitt hjärta. den här dagen kan inte bli annat är bra, så är det bara.

om ett par timmar styr jonnas lilla bil mot varberg och ikväll ser vi winnerbäck ge järnet på fästningen. ja, vad ska man säga, mer än att vi väntat på denna dagen sen vi den 4 december hämtade ut biljetterna?



drömmar, tyskland och fjärilar

magnus påstår att jag drömde mardrömmar två nätter i rad tidigare den här veckan. natten efter det, när jag sov själv för första gången på ett tag drömde jag en jobbig dröm som slutade med att jag vaknade upp och upptäckte att jag gråtit i sömnen. jag kan inte låta bli att försöka tyda dessa drömmar.

idag var jag, pappa och frida i tyskland över dagen och köpte lite 'nödvändiga' saker. det var en mysig dag och den avslutades med lite kvalitetstid på verandan med varsin bok, smattrande regn, tända ljus och varma filtar.

jag har väl inte så mycket annat att säga än att jag är kär. kär kär kär. och för första gången på länge mår jag bra på alla sätt och vis. kan livet vara så här enkelt?




på onsdag är det efterlängtade WINNERBÄCK, då vet man att man lever.
 

vi i tyskland..



/S


jag trivs med livet

jag har aldrig varit och kommer aldrig bli den som är ego, tvärtom, jag gillar att göra saker som får andra att må bra. men det kommer tillfällen i livet så man vet att nu är det dags att enbart tänka på sig själv. kanske har jag tidigare tagit många beslut med alla i baktanke utom mig själv men inte nu. inte nu. innan idag satt jag och raderade sms som för ett tag sen kändes så viktiga men som nu känns obetydliga. än en gång är jag mästare på att lägga saker bakom mig;

jag släppte allt och fann den som får mitt hjärta att slå volter








happiness

2 juli, 2008.

<3

RSS 2.0