walking on sunshine

tjena tjena!

helgen har varit till belåtenhet mina vänner. i torsdags och fredags stod jag och var övertrevlig mot alla jordgubbshandlande pensionärer vilket faktiskt var riktigt roligt. i går firade vi frida som fyllde 21 år med lunch på jensens och lite pressande i solen. på kvällen firade vi andra födelsedagsbarn (dock lite för sent) som fyllt 20. kvällen avslutades med träggan och cheese, precis som det ska. hade dock kunnat skippa idiotvakten som puttade ner mig i rabatten. aj i min svanskota idag.

idag har det ju bara varit så fint väder att man NÄSTAN glömde bort hur bakis man var. nästan. efter en dags övertalning av resten av familjen blev det tillslut pizza, cola och bingolotto framför tv:n. kan man vara på dåligt hurmör när solen skiner så som den gjort idag? tror inte det.


sist men inte minst, jag är så glad för alla mina fina vänner. kommer jag på varje gång. puss på er!


(bilder från gårdagen kommer)


.


anything but you

hejochhå

idag har jag bara njutit av ledigheten hela dagen. när jag vaknade vid halv elva insåg jag att jag inte hade några som helst måsten på länge och låg därför kvar i sängen och läste i nån timma. min måste-lista bestod sedan av att mejla arbetsförmedligen, städa badrummen åt mammi, packa grejjerna till pappa & duscha. listan betades av på nolltid och jag har haft massa tid för mig själv. idag har nämligen var min näst-sista hellediga vardag (på ett tag i alla fall).

på onsdag ska jag göra andra delen i riskutbildningen (ena delen är halkkörningen och andra är en teorilektion) och på eftermiddagen är det infomation ang. jordgubbsförsäljarjobbet. jag börjar sälja gubbarna på torsdag utanför coop forum & jobbar sedan med det, och som fastighetsskötare, hela sommaren.

så idag har jag bara gottat mig i att inte behöva göra nått alls.



från i lördags när jonas fyllde 25 (:

rainbows and butterflies

nå, vad har hänt sen sist?

magnus kom hem i onsdags, för en vecka sedan.
i lördags var det först elfsborgsmatchen med familjen
och sedan förfest hos jocke och en ickeutgång för min del.
söndagen bjöd på linus konfirmation och i måndags åkte
jag & magnus till jönköping för jag skulle halka omkring i
en bil i några timmar. under tisdagen besöktes trollhättan 
för magnus skulle köpa mc kläder och på eftermiddagen
svettades jag och moa på gymmet. idag åt jag en god lunch
med angelica och tjötade ikapp allt vi missat ses sist.

jag trivs bra med min tillvaro för tillfället. my darling är hemma,
jag är ledig en vecka till, jag börjar jobba om en vecka, snart
är det sommar och sol, jag har läst/läser så sjukt bra böcker,
mitt träningskort gäller ända till september, jag har världens
bästa vänner & det tåls att säga igen - magnus är hemma.

/ S


JAG HAR VÄRLDENS, VÄRLDENS, BÄSTA SYSTER.

ett halvår senare

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! min magnus är hemma.
så nu har bättre saker för mig än att skriva här.

/ S


den som väntar på nått gott

helgen som gått har varit mycket mycket bra. i lördags ställde jag till med en födelsedagsförfest som tack vare mina underbara vänner blev lika rolig som vanligt. det blev ett besök på både trägårn och tonic (!) och en ganska så tidig hemgång.

igår fick veckan en rivstart när jag, moa och frida åkte till badhuset och simmade (lekte...). jag spenderade eftermiddagen med att säda/rensa mitt rum. jag har ett på tok för litet rum för alla de grejjer jag har. det blev i alla fall två soppåsar med skräp. idag är det tisdag och jag & frida ska snart åka in till stan och luncha med melinda.

imorgon är det onsdag onsdag onsdag.
onsdagen som jag väntat på i ett halvår för länge.




DET ÄR DAGS ATT KOMMA HEM NU!

stay the night

egentligen är det sjukt så fort man vänjer sig vid saker. jag har varit hemma i 6 dagar och allt känns redan "som vanligt". det känns inte som att jag har varit borta från denna vardag i 10 veckor. det känns verkligen inte så. det gick superfort att vänja sig vid att inte leva i en ryggsäck, att få hemlagad mat, att dricka mjölk, att inte äta godis/småäta och massa annat man trodde det skulle ta veckor att vänja sig vid.

jag har haft en fullspäckad vecka hittills. i måndags gjorde jag massa vuxen grejjer så som att vara på arbetsförmedligen och på banken och i tisdags var jag på jobbintervju. i går träffade jag angelica, jonna och sara, mina älskade vänner, för en lång fika på viskan. hjälp vad jag har saknat er! och hjälp så mycket vi alla har upplevt det senaste året sen vi tog studenten och så mycket vi har framför oss. idag åkte jag och frida till ulricehamn och hälsade på jaqueline. det var över ett år sedan vi sågs men som vanligt känns det inte som att det gått mer än en vecka. det är så det ska vara med vänner. imorgon blir det thailunch med daniel och grill med familjen på kvällen.

det känns bra att vara sysselsatt. nånstans här emellan lägger jag också tid på att läsa "Flickan som lekte med elden" som är den första boken jag och moa läser i vår bokcirkel. den verkar bra! fram till sida 100 ska vara avklarad på lördag, då det ska diskuteras.

det är en skön ledighet nu, eftersom att jag har fått sommarjobb nu i sommar. så nu kan jag verkligen njuta och bara vänta på att min magnus ska komma hem så jag kan få njuta av honom igen. det har varit 6 långa månader.

KRAM


en liten sofia med en stor aladdin

home sweet home

nu är jag hemkommen, efter 10 underbara, allt för korta, veckor på vift ute i världen. det känns konstigt men ändå inte att vara hemma. som den där gamla klyschan säger, så känns det som att det inte är allt här hemma som har förändrats utan jag. så känns det alltid att komma hem.

så, framtiden nu då. just nu längtar jag mest efter 13 maj så magnus kan komma hem, så allt blir som vanligt. då ska jag krama honom tills.. ja, jag ska aldrig släppa honom igen! det är en sak som är säker. sedan får vi se om det blir något sommarjobb, jag tror och hoppas på det. resten ligger för långt borta för att planeras än.

det kommer inom kort att komma upp ett inlägg om resan, som jag och moa har knåpat ihop. så håll ut :)







ÄR DET KONSTIGT ATT MAN LÄNGTAR HEM?


RSS 2.0